Professional OBD + EOBD Diagnosecomputer Elite MD802 (WERELDWIJD)

Model: C38-MD802

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 399,00
Beschrijving

Details

 

Uit voorraad leverbaar met 24 maanden garantie!

De originele OBD+EOBD Pro Diagnosecomputer MD802 (Alle systemen), is een innovatieve multi-functionele Diagnosecomputer special ontworpen voor de professional die wil beschikken over de zwaarste diagnosecomputer van dit moment. De MD802 werkt snel en gemakkelijk, en is geladen met de volgende functies:

Kenmerken:

- Leest en wist foutcodes voor alle systemen (motor, transmissie, ABS, airbag, airco, instrumenten, banden, stoelen, body, chassis, deuren, remmen, verlichting, communicatie, speciale functies)    

- Leest en reset foutcodes van alle voorkomende systemen in het voertuig

- Leest live datastream

- Dit toestel is Engelstalig

- Ondersteunt alle 10 test modes van de laatste J1979 OBD II test specs, waaronder Codes Lezen, Codes Wissen, Live Data, Freeze Frame, I / M Readiness, O2 Mon.Test, On-Board Mon.Test, Component Test en Voertuig Informatie

- Verbeterde OBD II Mode 6

- Technische gids met OBD2 code tips om de oorzaak van problemen sneller te achterhalen

- Live data in grafiekvorm

- Prints van gegevens via PC

- Gratis software updates via de officiele website van autel
 


Voertuigdekking:


Wordt geleverd met:

    OBD2 diagnosekabel
    Software-CDrom
    USB-kabel
    SD-kaart
    Luxe Opbergkoffer
    Handleiding

 

Nu voor slechts: € 549,- € 399,- inclusief BTW en GRATIS levering

 

Garantie  ef

Beoordelen

Klantenreviews

2 Beoordelingen voor " Professional OBD + EOBD Diagnosecomputer Elite MD802 (WERELDWIJD)"

 Alex
Alex 15 april 2017
Oordeel: Slecht
Een super toestel.

Omdat ik voor deze een andere (oudere) autel had en hier zeer tevreden van was ben ik terug bij autel gaan kijken voor mijn volgende. De MD802 geeft mij alles wat ik nodig heb en kan op het eerste zicht zo goed als alles uitlezen. Zijn mooie en goede koffer is een pluspunt. Het kleuren display is aangenaam en duidelijk om met te werken. Het toestel heeft een ruime dekking van merken en modellen aan een zeer schappelijke prijs !!!

De levering van obd partner was zeer snel, buiten dat de GLS het pakje voor de deur had gezet (doodlopende straat met weinig verkeer) en het er de hele namiddag heeft gestaan. (niet zo aangenaam toch)
Bert
Bert 10 februari 2013
Oordeel: Slecht
Geweldig complete Scantool.

Kan nu zeer ver in de auto "kijken" om te zien waar de fout zit. Had een probleem met de Airco. Leek eerst dat de Airco als module niet herkend werd. De ABS en Airbag werden wel gevonden.
Na wat zoekwerk zijn de meetwaarde en status van de Airco uiteindelijk wel te vinden onder de live data en dan onder cutom list. Dit vind je dan onder het Scan menu en niet onder het OBD menu wat de meeste eenvoudige Santools niet hebben. Hiermee is dan goed te beoordelen of de Airco wel of niet goed werkt en waarom hij niet werkt.

Enige wat een aanvulling zou zijn als je een bepaalde meetwaarde wilt zien (bijvoorbeeld alleen het MAF signaal) dat dit in grote cijfers op het scherm af te lezen is. Zo kan je tijdens het rijden veel sneller de waarde aflezen om te zien of er iets niet goed gaat. Nu moet je redelijk geconcentreerd naar de waardes kijken, wat eigenlijk niet kan tijdens het rijden.

Geef beoordeling

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. Je kunt, inloggen of registreren