OBD Poort piekstroom beveiliging + booster

Model: TDB013

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 99,00
Beschrijving

Details

TDB013 OBD Power Booster en beschermer


De TDB013 OBD Power Booster en Protector is ontworpen om uw waardevolle diagnoseapparatuur te beschermen tegen beschadiging door problemen met het voertuig dat u test. Veel voertuigen kunnen onbekende problemen vertonen en het is soms een gok om een duur apparaat aan te sluiten, op een onbekend voertuig.

De TDB013 voegt een extra beveiliging toe en biedt de bescherming die u nodig heeft. De TDB013 vangt de piekstroom op, waardoor uw kostbare apparatuur niet beschadigd raakt.

Een extra slimme eigenschap van de TDB013 is de mogelijkheid om de voedingsspanning op pin 16 van de OBD-poort te bewaken. Dit varieert afhankelijk van het voertuig, de toestand van de accu en de bedrading van de accu naar de OBD-poort. Het is niet ongebruikelijk om slechts 11 volt op de OBD-poort te hebben als de batterij 12 volt is. De TDB013 behoudt 12 volt voor uw diagnoseapparaat, ongeacht of de OBD-poort 10 volt of zelfs 15 volt geeft. Het behoudt te allen tijde een vaste gelijkstroom van 12 volt op pin 16.

Als het accuniveau van de auto aan de lage kant is en de diagnoseapparatuur 12 volt nodig heeft om te functioneren, dan zorgt deze module ervoor dat u toch een diagnose kunt stellen.

 

Prijs: € 99,95 inclusief btw


Beoordelen

Klantenreviews

Uw beoordeling "OBD Poort piekstroom beveiliging + booster"

Geef beoordeling

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. Je kunt, inloggen of registreren